¿Quieres que te enviemos los artículos por correo? cast / cat / Más

De nuevo los factores se conjuran para complicar las agendas, por lo que esta semana no podemos grabar Dame la Voz y Dóna’m la Veu.

¡Esperamos poder volver a traer programa a nuestra sufrida audiencia la próxima semana!

Sin comentarios

Arrenquem analitzant les improbables declaracions de la ministra de Foment sobre la no-renovació de la concessió de l’AP-7, que implicaria el final dels peatges, i parlem de la mesura sobre registre de passatgers aeris aprovada pel Parlament Europeu. D’aquí ens n’anem fins a Alemanya, on el govern d’Angela Merkel ha donat llum verda al processament d’un humorista per insultar al president de Turquia, i reprenem la tradició de l’estudi estúpid amb una investigació sobre com la pornografia danya el cervell dels homes. Acabem comentant la creació d’un màster sobre medicina tradicional xinesa..

Sin comentarios

16 de abril

Empezamos comentando la inusual dimisión del ministro de Industria José Manuel Soria desencadenada por los Papeles de Panamá, y seguimos con la detención de la cúpula sindicato Manos Limpias y de Ausbanc por extorsión. Pasamos a comentar la subida en las matrículas a Ciencias Políticas, y cerramos con el proyecto de Stephen Hawkning para lanzar una sonda interestelar..

1 comentario

Comencem parlant de la polémica sobre el manifest d’un grup de lingüístes sobre l’estatus del català i el castellà en una hipotética república catalana, i d’aquí ens n’anem a Barcelona, on el govern ha adoptat polítiques “okupafriendly”. Fem un cop d’ull a Estats Units, on pintades pro-Trump fetes amb guix estan sembrant el pànic en campus universitaris, i tanquem amb una aproximació de nou als temes d’horaris i fusos horaris a partir de la proposta al respecte de Mariano Rajoy i el tractament que li han donat en mitjans estrangers..

1 comentario

10 de abril

Abrimos comentando la entrevista a Mariano Rajoy por parte de Jordi Évole, y pasamos a una encuesta que acercaría a PP y Ciudadanos a poder gobernar en caso de nuevas elecciones. Hablamos también sobre el tema más llamativo de la semana, los Papeles de Panamá, y terminamos reflexionando sobre cuestiones de género a raíz de unos peculiares carteles aparecidos en los juzgados de Violencia sobre la Mujer de Madrid..

5 comentarios

Qatar respon amb poca gràcia un informe d’Amnistia Internacional sobre les condicions dels treballadors als nous estadis pel mundial de futbol, parlem sobre la plaga de publicitat a internet i l’ús d’ad-blockers, els municipis catalans s’ofereixen per ajudar els refugiats, la CUP reclama tornar a recolzar la declaració del 9-N, analitzem les preferències de govern a Espanya per partits, Pedro Sánchez confia en que el PSC no ofereixi el referèndum, i CSQEP reclama al Govern que hi hagi més dones als contes infantils.

Sin comentarios

2 de abril

Nos preguntamos cómo evitar futuros atentados en Europa, un tipo intentó secuestrar un avión para mandar un mensaje a su ex-mujer, Microsoft publicó y eliminó un bot en Twitter que se había vuelto nazi, y los altos funcionarios están en contra de la propuesta de PSOE y Cs de endurecer las excedencias.

2 comentarios

Una normativa barcelonina per a regular la prostitució aixeca protestes de diversos col.lectius, Salou es resigna al Saloufest, la UE fa fora els refugiats arran del seu acord amb Turquía, i de com l’economia col.laborativa de vegades no ho és tant.

Us recordem que la setmana que ve descansarem. Ens veiem en 15 dies!

1 comentario

19 de marzo
Comentarios desactivados en Estrategia de Pedro Sánchez, blanqueo del PP, gobierno sin control, impuesto de sucesiones e incentivos perversos en ciencia

Comentamos la estrategia de Pedro Sánchez para llegar con garantías a unas futuras elecciones, se sigue destapando la trama de blanqueo de dinero del PP de la Comunitat Valenciana, el Gobierno anuncia que no responderá a las sesiones de control, el gobierno andaluz quiere evitar trampas con el impuesto de sucesiones, y finalmente explicamos cómo un sistema de incentivos perversos puede tener consecuencias desastrosas para todos los actores.

Os recordamos que la semana que viene descansaremos. Nos vemos dentro de 15 días.

Comentarios desactivados en Estrategia de Pedro Sánchez, blanqueo del PP, gobierno sin control, impuesto de sucesiones e incentivos perversos en ciencia

12 de marzo
Comentarios desactivados en Sense Harleys a Barcelona, Colau i els militars, esclavisme a Barcelona, la UE “federalitza” els ports, clonar les pensions espanyoles i clickbait En castellano

L’Ajuntament de Barcelona posa pegues a la concentració de Harleys, Colau diu a dos militars que no són benvinguts al Saló de l’Ensenyament, la UB proposa parlar de la història de l’esclavatge a Barcelona, la UE vol federalitzar els ports europeus, el Govern vol clonar el sistema espanyol de pensions, i acabem parlant de la xacra del “clickbait” que afecta el periodisme mundial.

Comentarios desactivados en Sense Harleys a Barcelona, Colau i els militars, esclavisme a Barcelona, la UE “federalitza” els ports, clonar les pensions espanyoles i clickbait