¿Quieres que te enviemos los artículos por correo? cast / cat / Más

15 de Enero

Engeguem el primer programa de l’any amb l’interrogatori al regidor independentista Joan Coma a l’Audiència Nacional per una metàfora sobre  com fer una truita, i d’allà passem a la polèmica sobre els fanalets amb estelada de Vic. Parlem també de les mesures contra la pobresa energètica de la Generalitat, i ens n’anem a França per parlar de dues noves propostes, sobre la prohibició dels correus de feina fora d’hores laborals, i sobre com tots els ciutadans passaran automàticament a ser donants d’organs.

4 comentarios

 1. Friki del Año 2005
  Viernes, 20 de Enero de 2017 a las 20:57 | #1

  La diferència entre lo dels Fanalets a la cavalcada i els nens amb Estelades el 11 de Setembre és que l’11 de Setembre és un dia de reivindicació política on s’escau fer bullir l’olla i que al 5 de Gener allò ni pinta res, ja que el context no és l’adequat. Són ganes de donar un missatge polític en un esdeveniment que no ho és.

 2. Carlos F.
  Sábado, 21 de Enero de 2017 a las 10:36 | #2

  Banderes als camps de futbol, banderes a actes públics, banderes per Sant Jordi, banderes a les tovalloles de platja… l’argument de que “s’ha de separar X i política” queda una mica antiquat, la política ho ha permeat tot.

  Pot agradar o no (a mi no em va agradar), però en “the grand scheme of things” és només un detall que no se surt de l’habitual, per bé o per malament.

 3. Friki del Año 2005
  Sábado, 21 de Enero de 2017 a las 16:41 | #3

  Tampoc m’agrada que es barregi futbol i política :)

 4. Carlos F.
  Sábado, 21 de Enero de 2017 a las 17:47 | #4

  En un món ideal… però que li preguntin al Florentino Pérez què tal li va barrejant futbol i política!

 1. Sin trackbacks aún.
Comentarios cerrados.