¿Quieres que te enviemos los artículos por correo? cast / cat / Más

24 de Noviembre 2012

Descarregar

El Mundo entra en campanya atacant Artur Mas mitjançant la filtració d’un informe fantasma que el vincula suposadament amb la trama de finançament irregular de CiU, parlem de la multa de 10.000 euros al mitjà cafeambllet per investigar i acusar determinats polítics de CiU de malversació de fons públics al Catsalut, el cas Madrid Arena alerta els ajuntaments i Barcelona tanca la Sala Apolo, el Consell de Ministres indulta per segon cop als mossos que van torturar a un ciutadà al confondre’l amb un delinqüent, i finalment parlem sobre la democràcia espanyola, la falta de contrapesos als poders, la corrupció i la falta de control.

2 comentarios

 1. Solidamente
  Lunes, 26 de Noviembre de 2012 a las 13:47 | #1

  Gracias por este programa, me ha permitido oir y enterarme mejor de muchas de las cosas que las banderitas taparon estas últimas semanas. Saludos

 2. Martes, 27 de Noviembre de 2012 a las 09:27 | #2

  Jo ja fa temps que advoco pel mateix que diu en Carlos, la separació de poders. Crec que el poder executiu (president del govern) hauria de ser escollit directament per la ciutadania, en separat del poder legislatiu, o bé que el legislatiu no escollís directament l’executi. En quant al judicial, no tinc clar que seria millor, però crec que es podria deixar que ell mateix escollís els seus màxims dirigents, o bé que s’escollissin també amb vot per part de la ciutadania.

  Si em permeteu un apunt una mica friki, em dona la sensació que el sistema polític espanyol es troba en el mateix estat que la república al primer episodi de Star Wars, governat per corruptes i buròcrates; tot sabem com acaba, amb la diferència que nosaltres no podem utilitzar la “Força”.

  Salutacions.

 1. Sin trackbacks aún.
Comentarios cerrados.