Ens agradaria aclarir un parell de coses sobre la part informàtica del blog. En una societat teòricament civilitzada no hauria de ser necessari justificar-se per determinades decisions, però no volem que ningú les mal interpreti.

Hem passat moltes hores pensant i muntant aquest blog, amb la intenció de que fos bilingüe al 100%. Això vol dir que cada usuari pot escollir l’idioma no només dels articles sinò també de la interfície del blog.

Desgraciadament, tot i haver-ho intentat i llegir un munt de manuals per internet, hem arribat a la conclusió de que no és factible amb el software que fem servir. Així doncs, com a solució de compromís, per cortesia, i donat que tots els lectors catalans sabeu llegir el castellà, s’ha configurat el blog en aquesta llengua. De moment, no és possible que cada usuari personalitzi l’idioma de l’interfície, ja que tot i que el català està instal·lat al sistema, només es pot seleccionar un idioma a nivell global, i no és personalitzable.

El mateix passa amb el domini d’internet. Es pot entrar al blog a partir de donamlaveu.com i de damelavoz.es, tot i que la pàgina principal correspon al domini en castellà. Volem integrar els dos idiomes sota una mateixa pàgina, així que el nom de la mateixa ha de ser únic.

Si sabeu d’alguna solució senzilla estarem encantats de provar-la. I recordeu que una de les premises del bilingüisme és saber diferenciar l’ús pràctic d’una llengua de l’ús cultural. En aquest cas s’ha reduit a una decisió tècnica i prou. No cal buscar tres peus al gat.

Gràcies per la vostra comprensió i gaudiu dels continguts, que d’això es tracta! :)

Comentarios cerrados.