¿Quieres que te enviemos los artículos por correo? cast / cat / Más

29 de Septiembre 2012

Descarregar

El Parlament resol avançar cap a un referèndum d’autodeterminació, ens preguntem què passaria si, en un cas hipotètic, Catalunya decidís no pagar el seu deute, el PSC renuncia a fer primàries just quan Tura afirma que s’hi presentaria, parlem sobre diferents escenaris a les eleccions anticipades i acabem amb un estudi que demostra que la gent defensa allò que creu que ha afirmat anteriorment, encara que no sigui veritat.

10 comentarios

 1. Oriol Gargallo
  Domingo, 30 de Septiembre de 2012 a las 03:27 | #1

  Tot és obrir la boca i que les enquestes et desmenteixin els pronòstics.

  http://www.lavanguardia.com/politica/20120929/54352058916/ciu-situa-paso-mayoria-absoluta.html

  (De LV, que es vegi que som del CiU)

 2. MaTa
  Lunes, 1 de Octubre de 2012 a las 15:12 | #2

  Els dos últims podcasts eren molt bons, i em sap greu que en aquest podcast “baixi el nivell” del minut 20 al 24 (tot i que l’Angel ha estat brillant a altres podcast :).

  Tot el meu suport al Feno pel curro que suposa tot :)

 3. Lunes, 1 de Octubre de 2012 a las 15:50 | #3

  Som persones, i com a tals, tots tenim dies més engrescats, dies en que estem de mala llet, contents, etc. Les notícies d’aquesta setmana tampoc no ajudaven pas.

  L’única cosa que em sap greu és que algun oient nou agafi una impressió equivocada del programa. Intentarem que no torni a passar.

 4. Lunes, 1 de Octubre de 2012 a las 16:25 | #4

  Vull reconèixer el que és evident, per si sembla que ho dubti: que el Feno s’ho curra un huevo cada setmana i que aquest podcast mola fonamentalment gràcies a ell.
  Continuo pensant que tots plegats li estem fent una mica el joc a Convergència de cara a les eleccions amb el tema de la independència, però pel to amb el que vaig fer l’autocrítica sembla que culpés de tot plegat al Feno. Totalment injust.

  I per cert, l’Àngel és sempre brillant. Aquest cop tampoc el pilleu.

 5. Galceran Orriols
  Lunes, 1 de Octubre de 2012 a las 19:00 | #5

  He escoltat el programa, i desprès dels minuts Sálvame amb el Crespo desbarrant, el Feno cabrejat, i el Gargallo fent la concentració de “tacos” més gran que recordo (“Amb la independència el port serà la polla en vinagre”), si això fos El Mundo Today us diria que heu perdut un oient… Però no ho som!

  Us diria que ha quedat un programa sinusoidal, oscil·lant entre moments espaventables i moments brillants.

 6. Guillermo
  Lunes, 1 de Octubre de 2012 a las 19:02 | #6

  Crespo, estoy de acuerdo absolutamente contigo. CiU nos está manipulando magistralmente a todos. Lo han vuelto a hacer y todos caemos en la trampa. Rajoy está encantadísimo también porque tiene a la caverna entretenida con los “cabrones” de los catalanes.
  Chapeau Artur Mas

 7. Martes, 2 de Octubre de 2012 a las 10:06 | #7

  Y dale. Ciu está intentando manipularnos a todos, y al menos a los que estamos aquí no lo está consiguiendo.

  Dejemos de asumir que la gente es estúpida y demos un margen de confianza. Por supuesto que siempre habrá un porcentaje de población poco informada que se dejará llevar por la marea, pero lo único que podemos hacer es informar y esperar que cada uno vote de forma informada.

 8. Martes, 2 de Octubre de 2012 a las 23:14 | #8

  Pues mira por donde yo estoy con Crespo. Sus formas pueden haber sido estridentes para algunos, pero a mi me ha echo gracia y a expuesto su punto de vista haciendo un llamamiento sobre algo que entendía que se estaba obviando.

  Encuentro que tampoco podemos ser inocentes de pensamiento y asumir que la gente no es manipulable. ¿Si un anuncio de la tele puede manipular a la gente para que compre productos, por que el presidente de un partido político con un grupo de consejeros expertos en manipular al electorado no van a poder hacerlo? Por supuesto que habrá gente que se “informa” y vota por lo que cree que es correcto pero hay otra que se deja llevar por la primera cosa que ve en la caja tonta y en el periódico que se lee por las mañanas con el cafetito.

  Por lo pronto CIU ya a conseguido lo que quería, se a apuntado al carro que le convenía electoralmente y a conseguido que ni el tato hable de sus trapos sucios, sus corruptelas y los recortes draconianos.

 9. MaTa
  Miércoles, 3 de Octubre de 2012 a las 13:30 | #9

  No crec que CIU estigui manipulant a tothom. La prova esta en que CIU no obte majoria absoluta i se segeuixen votant altres partits.
  Jo no he sigut mai convergent, peró he de reconeixer que “en formes” i en coherencia aquest ultim mig any ha sigut impecable. Tots els passos que ha donat, agradin o no, han sigut com a minim democratics.

  De fet és precisament en guerres o crisis quan entren aquests debats sobre al taula. EN moment de bonaça tohtom “és amics” de tothom i ningu li dona importancia a certs temes.

  No negare que el debat nacional ara mateix esta per sobre del social, i poca gent parlara de les retallades o de la corrupcio aquesta campanya. Tot i que no els votare, entenc que els que els han votat fins ara els tornin a votar.

 10. Oriol Gargallo
  Miércoles, 3 de Octubre de 2012 a las 14:20 | #10

  @MaTa
  Segur que ets un venut del CIU, que conspira per conquerir el mon en general i Catalunya en particular i muntar el seu imperi neoliberal neoislàmic. El govern us manipula amb rajos mentals perquè canteu la senyera i retalleu per tot arreu; el senyor Wert ja ens ha avisat. La pregunta és, serem prou savis per escoltar-lo?

  (/sarcasme)

 1. Sin trackbacks aún.
Comentarios cerrados.